Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hyllning till en fuckboy

Kära fuckboy,

I två år har vi haft vår odefinierade grej
men det är inte förrän nu jag kan släppa dig

Jag har aldrig skrivit så många texter om nån
som jag har skrivit om dig

Vi kan inte längre röra varandra som vi brukade
Dina händer har förlorat sin magi över min kropp

Tack, för att du inte lämnade mig igen
innan jag var klar med dig




Fri vers av artaug
Läst 353 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-04-15 01:46



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Igenkännande, i on-and-off.
Kan vara väldigt inspirerande, med känslor som far åt alla håll, kan resultera i bra alster. Alltid skönt att ventilera.

Men sådana relationer varar sällan i längden. Hoppas du tog lärdom och fick fina upplevelser som du kan använda dig av framöver.

Lycka till!
2017-04-22

  S.A.I. Steve Lando VIP
du är en helt underbar kvinna
tagandes vad du vill ha, så länge du vill

du är magin
2017-04-15
  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug