Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pensionärsbesvärens rim och ranson


Förtida pensionär
som fått skylla sig
mest hela livet

Nu sitter här
rikfattig, tröttpigg och klokdum
tröstande sig med skrivet

Av det som borde varit planering
karriär och framåtanda
blev mest fixering
chimär och kraschlanda





Fri vers (Fri form) av Anita Hanssen
Läst 397 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-15 03:23



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Många som vaknat
Upp till den krassa
Verkligheten
Efter ett yrkesliv!
Ta bort alla fallskärms
Avtal och strö dem på
Fattigpensionärerna
Istället
Så gör det bättre
Samhällsnytta!
:)

2017-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen