Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vi möts

Ansikte möter ansikte

Ord möter hjärtat
Hjärta möter ord.
      Du min vän,  ser du mig?

Mitt ansikte är tort
Mina tårar är gömda
Burna i djupet av min själ.
      Är det värme du kommer med?

Rädsla för orden
de sargade, brutna orden.
Taggtråd, och minor.
     Vad bär du till mig?

Tvivlet som får mig att tveka
Inte av brist på vilja
utan de djupa sårens tvivel
     Vad berör du mig med min vän?




Fri vers (Fri form) av Kjell-Gunnar Bergman
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-15 09:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kjell-Gunnar Bergman
Kjell-Gunnar Bergman