Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild Google


Älskling

Jag har så mycket kärlek till dig som jag vill
bara ge till dig min käraste.
Du smekte mig första gången på min kind idag.
Känslan kan inte bli större.
Du min käraste man, du är den första som har
smekt min kind.
Min stora dröm blev sant.
Stolt tog jag emot din smekning på min kind.
Fällde en tår av lycka bland många kyssar och kramar.

MaRit-MaRitza LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 516 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-04-15 11:09



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåder!
2017-04-15
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos