Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Späcka eller späka

Istället för att späcka mig

har jag beslutat mig för

att under påsken späka mig

Har kanske influerats av Leif GW

som signalerat en helomvändning

av sitt kaloriintag

Hans nya förtjusning

är bönor i all former

Det tycker jag är lovvärt




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-15 16:57



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Det låter bra!
Se upp med
Väderspänningar
Bara!
;)
2017-04-15

  Larz Gustafsson VIP
Jag unnar mig jag.
2017-04-15

    Elisabeth Nilsson VIP
För hälsans skull, ett bra beslut.
2017-04-15

  Larz Gustafsson VIP
Jag gör tvärtom.
2017-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP