Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens Viskning

Dom säger att kärleken gör dig stark, men det dom inte vet är att det är själva personen i sig som gör dig stark - din själ.

Så var simpel och låt själen visa dig vägen genom att låta ditt hjärta slå varje slag för kärleken. Det är som en liten bomb, en klocka. Du vet aldrig vart du har den, kärleken är en stor gåta för många.

~ Thiaz




Fri vers (Fri form) av thiaz
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-15 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thiaz
thiaz