Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröken Snäll

Och jag ställer upp för er alla,
man som kvinna, förtjänt eller icke
smickrar och skrattar på kommando
sexar, kysser, pröjsar kebab och Daniels
sminkar fejjan skinande och kammar håret
livar upp min åsyn och sotar ögona bländande
säger inspirerande ord och håller huvudet högt
lyssnar, inger hopp och lyfter er till det fagra blå
Kanske blottar jag till och med mina runda attribut

allt i hopp om att ni ska bekräfta mig när jag faller i bitar




Fri vers av Nimbus VIP
Läst 464 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-04-15 21:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow, där fångade du rappt faran med att utplåna sig själv genom överdriven empati med andra. Själv upplevt samma sak.
2019-10-23

    ej medlem längre
hur bra som helst
om att vara utsatt
2017-09-16

    ej medlem längre
du har vackra ögon.
2017-05-02

  Valter Örn VIP
Bra diktat om hur det kan vara som ung kvinna.
2017-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Nimbus
Nimbus VIP