Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gult är den gladaste färgen

Min tussilagos
Liv blir alldeles för kort
När molnen hopas




Bunden vers (Haiku) av orbis tertius
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-15 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

orbis tertius
orbis tertius