Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

04.36

Och jag satt på en bänk vid tunnelbanan och var självmordsbenägen




Fri vers av pathetic duck
Läst 390 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-04-16 04:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Inga ord är överflödig, men de innehåller så himla mycket!
2017-12-11

  S.A.I. Steve Lando VIP
tur att klockan gått förbi
2017-06-06

  Bo Himmelsbåge
... tror... ska det förstås stå! Förlåt... :)!
2017-04-22

  Bo Himmelsbåge
Låter allvarligt detta... Jag ror att Du behöver professionell hjälp...
Hoppas att det löser sig...
2017-04-22

  H.C.B
22:22

hålll häll ut

kram
2017-04-16
  > Nästa text
< Föregående

pathetic duck
pathetic duck