Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klippan åter.

Världen drunknade där. 

kroppar som för någon stund sedan kippat efter luft 

utspridda på botten. 

 

Världen som en låda. Min egen. 

 

Under ett utspritt ögonblick av igår dansade dessa kroppar 

över solens nakna klippor. 

 

Där var skönhet. Hon hade bott i år utan punkter, ej

i trauma men i dövhet. Ödelagda städer blev till bostad klåpare 

blev vänner, nödens skorv längs viljans strängar. 

Som hon svalt med nöje vissa stunder. 

 

Aldrig mätt. 

 

Ett öga ödelagt av stormen. En fot där strimmorna av solsken 

Ej förmådde livets innersta att sprida sig till dansen. 

 

Igår. Gardinen genomsläpplig. I korta avbrott kroppar redan döda

levande likt livet 

 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-16 08:56



Bookmark and Share


  ULJO
Gillar denna
2017-04-17
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP