Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt liv

 

Utanför går vinden lössläppt utan ben i dimman 

byter benen lemmar med varandra. Jag ringer flera 

gånger varje dag för att jag är rädd för döden. 

 

Jag älskar dig men ångest är vårt hem. I min verkstad lyckas 

jag bemästra konsten. jag hoppas att jag lyckas bli min patient,

Den bästa. 

 

Han och hon i biosalongens sammet. Kampen, dialogen, 

längtan. Den stora drömmen utkristalliserad i en sinnrik 

Ständigt utvecklande inre mening. Tolkad. 

 

Den låsta kroppen fri. 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-16 09:42



Bookmark and Share


  ULJO
Bra skrivet
2017-04-17
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP