Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild Google


Mitt i en strid

Sommargungan gungar inte mera när
du inte längre är hos mig.
Himmelen är inte längre över jorden.
Jag har tappat mitt hjärta när vi över
en strid lämnade varandra.
Ångesten griper tag hos oss båda.
Telefonen ringer striden är över.
Bara kärleken kan övervinna i ett
samtal.
Kärleken är i luften vi ses i morgon.
Striden är över.
Vi vilar i kärlekens famnar.

MaRit-MaRitza LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 670 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-04-16 10:17



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Bra skriftat. Fäste mig särskilt vid meningen: Bara kärleken kan övervinna i ett samtal. Det kan vara bra att hålla igen med hårdare ord när man verkligen vill ha harmoni och samförstånd. Att vara lite diplomatisk.
2017-04-17
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos