Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om kvällen med ett barn som har adhd


Imorgon ska jag vara snäll

Mamma, det kliar i benen igen,

mamma, det kryper sådär.

Mamma, du tycker väl om mig än

fast jag stökar och bökar såhär?

 

Mamma, klia min rygg ett tag,

spela min sång en gång till.

Då mamma kanske så somnar jag

jag lovar försöka va still

 

Mamma, sitter du hos mig här?

Mamma, du håller min hand?

Tankarna hoppar och far sådär

jag mår illa utav det ibland.

 

Mamma, dom blir alltid arga på mig,

jag tänker på det varje kväll.

Sitt hos mig mamma, jag lovar dig;

imorgon ska jag vara snäll.

 

©JessicaMarieOlsson2017

Välkommen till min blogg för att läsa fler texter




Bunden vers (Rim) av Jessica Olsson VIP
Läst 867 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-16 10:35



Bookmark and Share


  mare VIP
Din dikt talar
berör hjärtat

2017-06-13

  Anna Nyman
Ååå så fin...vad jag känner igen mig från min dåtid
2017-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Olsson
Jessica Olsson VIP