Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google!


A warm spring mist!

The sound of a warm spring mist

A journey to my new future

 

A bright beginning

Letting go and all is god

 

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin  2017-04-12




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 343 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-04-16 10:43



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Livslust och längtan till förändring finns i dina ord.
2017-04-20

  Cahaya
Det är i våra avslut, som något nytt kan uppstå....
att blomma på bördigare mark.

2017-04-19

  ULJO
Allt gott till dig
2017-04-17

  ResenärGenomLivet VIP
Så gott...:-)
2017-04-17

  KattenKin VIP
Dunmjuktmysigt sätt att släppa och se tiden an.
2017-04-17

  Salvation Pepper
Optimismens vindar!
2017-04-17

  Blomma-Stjärna VIP
En ny början - i takt med våren - Fin! Lycka till!
2017-04-16

  alicja lappalainen VIP
He has no choice.....
2017-04-16

  Marita Ohlquist VIP
Önskar dig en lycklig resa in i framtiden!
2017-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin