Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del av livets väg







Livets skor var trasiga

blev erbjuden nya
för att kunna gå vidare

passade inte mina fötter

fortsatte min vandring
barfota






Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 456 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2017-04-16 12:39



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Att stå med båda fötterna fast på jorden, vilken härlig känsla !
2017-04-18

    ej medlem längre
Bättre barfota än i skor som klämmer.
2017-04-18

  KattenKin VIP
Självständig vandring - fint!
2017-04-18

  ULJO
Du är livets facit.
2017-04-17

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, framåt är det som gäller oavsett hur det ser ut...bra...
2017-04-17

    Peter Söderqvist
Trasiga skor och barfota är återkommande teman. Fint skrivet.
2017-04-17

    ej medlem längre
Vilken fantastisk lösning!
2017-04-17

  Gunnel Eriksson VIP
Du hittar alltid en lösning.
Bra och vackert skrivet.
2017-04-17

  Salvation Pepper
Alltid kloka lösningar från Dig!
2017-04-17

  Goraxy 89 Orion VIP
Mycket Bra idé att gå barfota genom livet ! Man får så mycket bättre markkänsla då !
-
Den är bara så BRA att J beslöt bokmärka denna !!!
2017-04-17

  Rise Little One
Egna vägar är alltid bäst!
2017-04-16

  Maria Sundelin VIP
Klokt
Kramar
2017-04-16

  Janina Kaminska
Kloka ord att minnas.
2017-04-16

    ej medlem längre
Klokt val! Man mår bäst i egen design...
2017-04-16

  Magdalena Eriksson VIP
Tänker på stan om flickan med de röda skorna.
Det egna är alltid bäst även om det trasigt och fult i andras ögon.
2017-04-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Dina visdomsord har något att lära oss. Att anpassas, är inte alltid det bästa. Kanske man raderar ut sig själv istället.
2017-04-16

  Blomma-Stjärna VIP
Bra, där!
- anpassa dig inte till sådant du inte är skapt för - livet har plats för oss alla!
2017-04-16

  Eva Helene VIP
Fin bild av klokskap!
2017-04-16

  Marianne Räf
Hoppas, du fick nya skor, sen.
Kan, ju, va´ bra å ha det !
2017-04-16

    jaybird
Jag läser om berömlig integritet och ryggrad i dina ord. Med eleganta penseldrag presenterar du angelägna livsfrågor.
2017-04-16

  M.Eta
Kanske sköna tofflor istället för skor! Gör livet mjukare än hårda nya skor!
2017-04-16

  Niliboy
Den dikten skulle dr Vogel ha gillat!
2017-04-16

  Öknens Ros VIP
bättre barfota än klämda tår! (jag minns mina barfotssomrar när jag läser detta)
2017-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP