Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Favorit i repris!


VÄGRA RÖSTA!

 

 

VÄGRA RÖSTA!

 

 

 

 

 

vägra rösta

vägra förtrösta

på en samling

masoniker

knäck din fela

sluta spela

bli en stolt

disharmoniker

politiken

gör dig besviken

den är byggd på falsarier

vägra rösta

vägra förtrösta

på en bunt inventarier

 

 

LARZ GUSTAFSSON   27/2 2010

 

 

 Bild från Google




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 340 gånger
Publicerad 2017-04-16 16:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så är det inte, objekt3.
Det är inte som med den inställda spelningen, som Ulf Lundell talade om.
2017-04-19

  objekt3
Om du vägrar rösta kanske du röstar ändå och ingen får veta det.


Min morfar hade två röster.
2017-04-19

  Larz Gustafsson VIP
För mig handlar det om ett principiellt ställningstagande. Jag vägrar att vara delaktig i rävspelet. Politik är INTE av Gud. Och jag misstror djupt de partier som kallar sig kristna.
2017-04-19

  Lars Thorelli VIP
Att rösta kan vara en tonartshöjning.
Förr tänkte politikerna lite grand på folket i vilket fall.
Idag är det mest inbördes beundran
Rösta eller inte=skit samma

2017-04-19

    ej medlem längre
NICE ONE!
2017-04-18

    ej medlem längre
En riktigt brinnande poem!!
2017-04-16

    ej medlem längre
Absolut! Jag tänker inte rösta mer!
Bra text, så sant!
2017-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP