Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"att överleva blev komplicerat nästan omöjligt"


att överleva

först var allt stilla, lugnt, fridfullt
helt perfekt
så skönt

det var total tystnad
nästan för tyst

men sen blev det svårare att röra sig
det blev svårare att andas
det blev svårare att se

och då kändes det som det släpptes en bomb som ville föröda allt
som en stor kraftig tornado som kom lika snabbt som en tung regndroppe faller

att överleva blev komplicerat
nästan omöjligt
det kändes som man höll på att drunkna
sakta men smärtsamt
man antog att man skulle dö
och när man trodde att man skulle ta sista andetaget nånsin
blev allt helt plötsligt lugnt

som all tid i världen hade stannat
man hörde inget
man bara kände den svala luften som man nu kunde andas in lugnt och fint




Bunden vers av ttbb
Läst 193 gånger
Publicerad 2017-04-16 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ttbb