Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påskdagen

Rummet var tomt
Förtvivlan oändlig
Tom inombords
Oändlig förtvivlan

Så kom du
Levande
Strålande
Personlig

Denna dag
När livet övervann döden
När förtvivlan byttes till hopp
Denna oändliga glädje





Fri vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-16 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP