Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en ljus, vacker kvinna


Gunn







sitter vid fönstret
lyssnar på regnet
du går in i min tankebana
plöjer spår
jag gråter
lyssnar på regnet
sitter vid fönstret




Fri vers av Bo Bjelvehammar
Läst 335 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-04-17 10:44



Bookmark and Share


  Anya VIP
Kort med mycket känsla.
2017-11-04

  aol
Så sorgesamt.
2017-09-14

  Lena Själsöga Keijser

öppnas livsfönster
vacker är denna medaljong
2017-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Bo Bjelvehammar