Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
redigerad text


RÄKNA PULSSLAG

 

Så länge

sedan

 

så nyss

 

stod du

framför mig

 

i kärlekens

röda dräkt

 

längtan buren

naken

 

tungan smekte

halsens hud

 

räknade pulsens

otålighet

 

till väntans

fullbordan

 

så länge

sedan

 

så nyss




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-04-18 16:49



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
När lusten vaknar finns ingen mättnad.
Sensuellt skrivet.
2017-04-23

  Lars Hedlin
Mycket bra
2017-04-21

    Dan Myrbeck
Ja, tid kan upplevas på olika sätt.
2017-04-20

  M.Eta
Ibland känns det inte som om det var ett tag sedan det hände. Fint skrivet.
2017-04-19

    ej medlem längre
Så vackert och berörande.
2017-04-19

  Margareta Wersäll
Känsloladdad bild av mötet mellan då och nu - lätt att leva sig in i.
2017-04-19

    ej medlem längre
En betagande text fylld av längtan och vemod. Gillas mycket av mig.
2017-04-18

  Fem hjärtan VIP
En längtan efter det som varit.. Underbart fångat!
2017-04-18

    ej medlem längre
När känslan blir fastfrusen och längtan aldrig tar slut.
2017-04-18

  ULJO
Riktigt bra
2017-04-18

  Magdalena Eriksson VIP
nyss-sedan som en gunga
eller hjärtats minne. Fint och enkelt skrivet av dig som vågar vara sensuell i orden.
2017-04-18

  Anya VIP
Jaa tänk vissa saker som hänt känns så nära och andra händelser känns väldigt långt borta. Vacker text med en sensuell ton.
2017-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP