Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han sa till alla sina vänner

medan han log brett
Försökte hålla skenet uppe
Nu är det jag som sticker för att aldrig mer vända mig
om igen
Komma tillbaka till er
För jag har fått nog av alla dessa negativa vibrationer
som här i samhället sker
Orättvisor här och där
Bedrägerier då ingen är lika inför lagen
Då den som blir drabbad inte ler
Ja, för det är så det går till här
Ja, jag är så himla otroligt trött på att polisen jämt och
ständigt stoppar mig då de alltid klär av mig helt naken
Muddrar mig
Trakasserar mig inför mina vänner
Inte konstigt då att man ibland känner sig smått våldtagen
Illa berörd
För numera så går jag ju bara runt omkring med ont i magen
plus att jag inte längre vågar att sova då mina
mardrömmar ständigt håller mig vaken
Att bli tagen och inlåst i fängelset av polisen
Att sitta inlåst i ett trångt litet rum i månader är inte alltid
så kul
Att höra polisen säga till en
Nu så går vi alla hem och firar med våra familjer
Så du får väl ha det så bra här i häktet över långhelgen
God Jul
Sedan så stänger de dörren mitt framför näsan på en
Så nu kanske ni förstår varför jag drar
Varför jag inte kan stanna kvar
Att detta nu sker
Så nu får ni ha det så bra allihopa så kanske vi mötas på
i ett annat liv
Sedan så försvann han i fjärran med stora jätte kliv
hoppandes över de höga hustaken som om han
vore Spindelmannen?
Spindelmannen
Hm
Kan den där verkligen ha varit Peter Parker
Kan det, det…

Ken Cassel
17/4-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-17 12:02



Bookmark and Share


  objekt3
Utan fantasi är vi verkligen fångna <3
2017-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel