Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad 2

Om det hade funnits en total tystnad,
som den som vaggar en in i sömnen,
drömmen, i den verklighet som vardagen
dömer till otillgänglig.
Skulle tystnade vara den samma?




Fri vers (Fri form) av Midnight
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-17 13:01



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Kan bara säga att om en knappnål plötsligt faller under den totala tystnaden, så är den Helt och oåterkalleligt förstörd !

Gillar !!!
2017-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Midnight
Midnight