Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag faller

Jag faller.
Faller hårt.
Jag slår mig.
Kommer inte upp.
Orkar inte.
Jag blöder.
Blöder livskraft.
Jag blundar.
Orkar inte.
Vill inte.
Jag somnar in med
En bön på mina läppar
En bön om Hjälp.




Fri vers (Fri form) av Kjell-Gunnar Bergman
Läst 420 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-17 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kjell-Gunnar Bergman
Kjell-Gunnar Bergman