Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


snöleoparden har hittat sitt land

 

Att trotsa ljuset så länge att mörkret inte längre skrämmer. Binda samman alla kärlekar till dess en står oss given. Armar handlöst mot marken. Rötter spjärnar. Samhörighetens skörhet vilar i mitt sköte. Alla gudar är med oss.

Och ringarna vi bär bär vi för närhets skull. Kylan trotsar vi med filtar i grälla färger. Dina händer längs min kropp och det finns inget mer att förstå. 

Sen faller vi i längtans land. Och andas häftigt när vi vaknar. Jag är vaken. Du är vaken. 

I gryningen väntar vi oss. Står med händer längs våra kroppar. Jag ser smaragder i dina ögon och jag vet att vi kommer borra brunnar.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-04-17 15:52



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Till och med den som det senare sägs ha god mylla i fickorna, eller inte. Måste väl en gång i tiden ha varit ett helt litet kryp och sedd på som söt och fylld av oskuld just därför?
2017-04-18

  Goraxy 89 Orion VIP
Jag läser fylld av stundens allvar och en djup vördnad, nästan tillbedjan - Detta är en Gudinnas kärleksmättade Ord !!!!
2017-04-18

  Nanna X
Gillar särskilt sista stycket, hur "vi" väntar på oss själva och på brunnarna som ska borras...
2017-04-17
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP