Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Introspektiv (haiku)

enfaldig finner 

blott andras brister och själv

saknar han intet




Bunden vers (Haiku) av Mymlan58 VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-04-17 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mymlan58
Mymlan58 VIP