Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till minne


Himlen öppnat sin famn för dig
Vinden susar i dina vingar
Minne om livet med dig
Nu ett underbart minne




Bunden vers av Alicia Stenfors
Läst 414 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-17 18:49



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Fin hyllning till en saknad människa.
2017-04-18

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text som slår an en känslosträng i mitt inre!
2017-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Alicia Stenfors
Alicia Stenfors