Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Blyerts

Snickarens Glädje, Plugganus. Spikanus. Skruvanus.Special Pattern.
Fågel i Box, en kaja Svart, i Box, med vit Bakgrund, allt gjort i Blyerts.
Turbulentum. En Tvättmaskin. Bara Cirkeln. Liten medium. Större, och störst.
En Cirkeltrumma.
Spräckt Cirkeltrumma.
Mosaiktrumma.
Allt i Blyerts.
Och några stegar, typ överallt, högt, som lågt.
Och en av"trubbad" penna, i Blyerts.




Bunden vers av Mim
Läst 165 gånger
Publicerad 2017-04-17 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim