Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej, man kan inte förlåta en våldtäkstman!


Du är mörkret

du stal min tillit
och intog min kropp

du tömde mig på tårar
och söndrade mitt sinne

du går fri genom livet

för dum för att förstå
den skada du gjorde

du är ångesten
som håller mig vaken

du är priset
jag fick betala

låtsades som ingenting men
varenda cell minns
vad du gjorde

det står inte skrivet i din panna

men inuti mig

ett sår som ingen ser
ett sår som inte läker

du är mörkret
som aldrig preskriberas

tro inte att jag tänker förlåta dig

© Maria Marängsviss, 19 april 2017




Fri vers av Maria Marängsviss VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-04-20 12:38



Bookmark and Share


  Anya VIP
Oj...detta var sannerligen starkt. Nää man kan nog aldrig förlåta. Håller med Judas...texten är inte sentimental.
2017-04-21

  Marita Ohlquist VIP
Stark text om en fruktansvärt övergrepp som aldrig läker!
2017-04-20

  Judas Ekholm VIP
Makalös stark och välskriven dikt om ett vedervärdigt brott. Trots all sorg och förbannelse blir du aldrig sentimental. Det är strongt.

Superbt.
2017-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Maria Marängsviss
Maria Marängsviss VIP