Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Kvotringar"

Om man blir för
insnöad på det matematiska i livet

så kommer det nog aldrig att skapas
någon förlovningsring
eller vigselring

Utan då blir det bara kvotringar
av alltihopa

© Christer Johansson 2017-04-17




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-17 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP