Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja, jag skulle uppskatta

om du sa några vänliga ord till mig ibland
Så som att du älskar och håller av mig
De orden som jag själv säger till dig så ofta
Kom in min älskade
Här sätt på dig en kofta
För det är så kallt här i köket på morgonen

Ja, jag skulle uppskatta om du bara la en filt på mig
någon gång ibland då jag råkar att ha somnat in
framför Tv´n i soffan
så som jag alltid gör för dig då det är dig som jag älskar
och håller av
För det är väl ändå inte för mycket begärt
Inget större krav
Att ge mig lite kärlek istället för att ständigt lämna mig
ensam kvar på ett öppet hav
För om det händer en gång till kan du ju knappast älska mig
Så nästa gång det händer, så kanske det är jag som drar…

Ja, jag skulle uppskatta!

Ken Cassel
18/4-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-18 02:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En mänsklig önskan om att få bli älskad och respekterad! Fint skrivet.
2017-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel