Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten kvällslektyr...

...för politikerna i det svenska etablissemanget.

Vad är det för skillnad på nedanstående meningar?

1. En konsekvens av att Rakhmat Akilov inte blev utvisad när han fick avslag på sin asylansökan är att terrordådet i Stockholm skedde.

2. En orsak till att terrordådet i Stockholm skedde är att Rakhmat Akilov inte blev utvisad när han fick avslag på sin asylansökan.




Prosa av Respons VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-18 04:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP