Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skenet över havet

Du sitter där helt ensam vid havet på en öde strand, och funderar på vad som skall hända nu. Allt du önskar är att någon eller något skall komma för din räddning, men ingen dyker upp så du börjar fundera på om du är helt ensam på denna jord.

Tillslut ser du ett ljust sken som lyser upp över stranden. Du tänker äntligen kommer det någon. Det du inte förstår är att det bara är stjärnorna på himlen som lyser upp för dig min vackra ängel.

~ Thiaz




Fri vers (Fri form) av thiaz
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-18 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thiaz
thiaz