Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
”If everything seems under control, you're just not going fast enough.” Karin Johanssons, VD Svensk Handel


Det går bra nu

vaknar av att hon inte kan andas
någon har tagit allt syre

inte är det väl maskinerna som tagit över redan?

hinner hon tänka
innan hon förstår

att hon är vaken
och hon vågar inte
tänka mer

går in i rollen som sig själv igen

går ut i duschen
går till jobbet
går på

det är bråttom
det är tjugohundrasjutton

hon är jagad av sin egen skugga

© Maria Marängsviss, 18 april 2017




Fri vers av Maria Marängsviss VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-04-18 12:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Exakt! :-)
Det svenska ordet "lagom"
behöver en renässans
och mänskligheten andas
samt återgå till balans.
2017-04-19

    © Birgitta Wäppling VIP
Väl framförda rader och på ett aktuellt tema. Applåder!

Lite skrivarpingis där, kanske, på första raderna? :)

Läste du min dikt igår: "där lövsångarna sjunger", som börjar med raderna:

"det finns inget syre längre

mer än det vi bär i vårt blod" :)



2017-04-18

    Rafael
Tyvärr en vanlig upplevelse. Fint fångat
2017-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Maria Marängsviss
Maria Marängsviss VIP