Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Litet om livet

 

 

 

gräset som böjer sig för vinden

bryts inte av

dess mjuka följsamhet

återtar snart sin rätta form

 

den hårda grenen viker sig inte

den knäcks av vinden

dess hårda motstånd

förlorar sitt grepp om stammen

 

att vara ödmjuk

men ändå stolt

gagnar människan bäst

att ett vänligt sinne ha

möts av andras välbehag

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 617 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2017-04-18 12:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gillar!
2017-06-02

    Sigrun
Fin liknelse!
2017-05-29

  Marita Ohlquist VIP
Kloka, fina du!
2017-04-19

    ej medlem längre
bra ordspråk där.
2017-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP