Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lätt-Rimmat 34 (På ljudspelare)


Prydnad

Trampa då gasen
i botten!
Jag tror själva fasen
lägger handen på potten.
Ondskans potentat
sprider sitt hat
och många ger upp
när illvilja mal
och han gal
som en tupp.
Spring
ikring
i ring,
hindra
hans ögon att tindra,
sätt stopp
för hans lopp,
och ta så ett tag
i hans byxa där bak
så blir han så spak
och så svag,
så kastas han ut
i ett lyckosamt slut,
ondskans era
finns inte mera.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
- Poesi från Alvesta -




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 430 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-13 06:36



Bookmark and Share


    Mim
Bra slut, på en dråplig historia!
2017-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP