Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lätt-Rimmat 35 (På ljudspelare)


Prydnad

Kunde jag hjula
och göra små fula
grimaser på tiljan
så vore väl viljan
att vara artist,
men min brist
på talangen
sätter stopp,
så jag reser mig opp
och lyssnar till klangen
i dina toner.
Eoner
av att lära
kan bära
din röst
i musiken,
min tröst
att vara en i publiken.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
- Poesi från Alvesta -




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-28 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP