Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Wich door? Wich Traits? Choose? Get ` em all.

Open Door. Closed Door.
Open Door, makes all the difference.




Bunden vers av Mim
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-18 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim