Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor

Väntar på helgen
Ser mot sommaren
Flippar dagar
River av dem

I väntan

På nästa slutspelsmatch
Tillsammans
med den nya kärleken
Köksluckorna
Det himmelsblå rummet
Och barnet
där inuti
Inga tak
Uppdateringarna
Skatteåterbäringen
Gilla,
Gilla,
Gilla,
Och allt annat eteriskt
Bärbart
skapt för att spegla oss
Själva

Människor, sa tiden
innanför skalen ska vi alla stå
En hel stund

Utanför vår väntan




Fri vers (Fri form) av Robert Jonsson VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-18 15:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint författat om förväntningar.
2017-04-19

    ej medlem längre
Den här kan jag lända i själv.
Får en synbart enkel bild levererad som jag själv tycker är svår att leverera.
Får fotbollsreferenser. Till och med till MFF med "himmelsblå" referensen.
Vardagstristess som man ska kämpa sig förbi med matchen som ända lycka till helgen,.
Roligt för jag tror människor kommer tolka den väldigt olika men för mig landade den helt rätt för min värld.
snyggt.
2017-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Robert Jonsson
Robert Jonsson VIP