Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att känna sig lite stressad av livet och försöka bota den stressen med en ampel. ingen värdering i havandet eller icke-havandet av dessa intressen. jag vill ha dom alla!


en ska ha intressen

En ska ha intressen
Vara växtgäri
Dricka termoskaffe i en skog
Ha bokcirkel och måla kroki
Men att vara 28 utan barn eller svärmor eller någon amortering av något slag
(jag vet fortfarande inte vad amortering är)
nej

Men det är okej tror jag
Om en har intressen
Klättra på (specifika) väggar och åka
skidor
häst
till skärgården
ja

Jag badade isvak några gånger och tryckte det på mitt cv
Se där, intressen
tänkte dom och gav mig ansvarsområden
Men att vara 28 utan tvåsamhet eller någon kontinuitet
Som terapi varje måndag och en kk, det vore nog nog
Kanske börja simma och aldrig sluta
Börja simma mer än 2 gånger
Ha intressen
Ja

Men att vara 28 år med katt utan någon på g alls egentligen på flera år
Nej

Men hon har ju inte tiiid
Hon har ju fullt upp med korsstygn volontärarbete meditation rave ukulele och simningen såklart
Ja

Men att vara 28 år utan någon annan att se till
(glöm förresten inte att mata katten)
ta en (fem) öl med sina kompisar och det finns så många serier på netflix
Jag är verkligen en netflixgäri
Matar serier flera timmar
Det är svettigt med maraton
Stressigt och svettigt och tiden går och tiden går och hur ska jag hinna med ett avsnitt till och skaffa barn flera barn en sambo och svärmor hur ska jag hinna innan jag borstar tänderna.
Nej.

Att vara 28 och bestämma sig för att börja odla basilika
Köpa basilikafrön i en papperskruka på ikea
Dom är fortfarande i krukan men ska jag vattna dom snart
Växa upp.
vara växuppgäri.
Skaffa ampel så inte katten når.
Ja!
en ska inte stressa över svetten över ryggen över brist på svärmor barn amorteringar
en ska njuta av tillgången av färsk basilika ifrån sitt tak
en ska ha intressen




Fri vers (Fri form) av petrowskij
Läst 234 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-04-18 18:14



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Levnadens vishet.
2017-05-03

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text som porlar likt en vårbäck!
2017-04-19

    ej medlem längre
Tydlig text och jag gillar den fria formen. Börjar rimmande innan det släpper.
Meddelandet går fram på riktigt.
tycker inte du behöver förklara texten i ingressen. Den talar fint för sig själv,
Gillar den fallande rytmen.
snyggt!
2017-04-18

  Sidenvind
Intressen är oumbärliga när livet känns tomt.
2017-04-18

  Larz Gustafsson VIP
MAN ska ha intressen.
En del tycks inte ha några, annat än att ondgöra sig över medmänniskorna i cityvimlet.
2017-04-18
  > Nästa text
< Föregående

petrowskij
petrowskij