Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtidsdrömmar



Klart den är tung att bära
offerkoftan
Hon har ju stickat på den
hela sitt liv

Klart det är lätt för henne
att bara se molnen
När hon har övat
hela sitt liv

Varje katastrof drabbade
henne värst
Varje krig
Varje svältande barn

Och som jag inte ville bli
som hon

Jag hade drömmar
Allt jag skulle göra
Allt jag skulle bli

Men istället skapade jag mina
egna små helveten
Vävde mina egna
mardrömmar istället för
att leva andras

Jag ska blir seriemördare
när jag blir stor

Så glöm inte bort
att jag vet vart du bor




Fri vers av MissFluff
Läst 306 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2017-04-18 19:09



Bookmark and Share


  Ett rött troll
Känner igen mig allt för väl i den dikten. Bra skrivet.
2019-01-16

    ej medlem längre
Väldigt bra skriven.
2019-01-13

  Mats Edin VIP
Starka strofer
2017-04-22

  henke_r
"Jag ska blir seriemördare
när jag blir stor

Så glöm inte bort
att jag vet vart du bor "

Fantastisk vändning och avslut! Detta får dikten att pulsera ordentligt.
2017-04-20

  KattenKin VIP
Gillar texten, tolkar in olika synsätt/erfarenheter/personlighetsdrag vi försöker pracka på varandra, eller som vi går och bär på vid sidan av varandra. Våra egna världar med dess världsproblem. Hur lätt ett personligt misslyckande/missnöje vänds till hat. Inåt, och/eller utåtriktat som här.
2017-04-20

  Gunnar Hilén VIP
Helt rätt...hämnden först ! "J know what you did last summer-stämning". Gillar ! Som kontrast till allt satans jävla gullegullgull med kärleksmanifestationer både här och där.
2017-04-20
  > Nästa text
< Föregående

MissFluff
MissFluff