Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låtsas på

Hur skall någon kunna se mig
när inte ens jag själv ser
När det kommer närma, gör ont,
då ser jag åt ett annat håll
Jag går vidare som om inget hänt
tystar mig själv och låtsas på
Hur skall någon kunna se mig
när inte ens jag bryr mig




Fri vers av alikavalika
Läst 236 gånger
Publicerad 2017-04-18 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alikavalika
alikavalika