Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den egenvalda ensamheten

 

Känns inte alltid så egenvald

Egentligen

Känns inte alltid lika bra

Som de gånger man får njuta av den

Känns minst lika ofta som en saknad efter

Att få njuta av den tillsammans

 

Av och med andra

 

En annan mun att få svaren ur

 

Och kanske till och med få kyssa

 

Röra vid dess väsen

 

Och tätt intill

 

Smeka till extas




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 203 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-04-18 20:48



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
hormoner..
2017-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson