Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väg-renen

Väg-renen

vid

vägrenen




Fri vers (Fri form) av Verner Forsman
Läst 386 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-04-19 07:36



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Det ser rent av... livsfarligt ut det där!
Jag skulle vilja ta tjuren vid hornen
och flytta på den! Men... jag vöögar inte... för då kan det bli både renskav o skoskav... Puhh! :)

Fint!


2017-04-22

    Sefarge VIP
Ajabaja!
Farligt,farligt.
Men härligt härligt!
;)
2017-04-19

  Öknens Ros VIP
träffande text till passande bild.
2017-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Verner Forsman
Verner Forsman