Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förgångna

 

 

Dessa fotspår hemsöker. Dessa försök till att 

Resa sig. Mina punkter. 

 

översköljd av havet. Den stora stormen 

Tog mig. 

 

Ivriga frågor som en dagbok läsandes i feberyra. 

 

Mina fötter prövar sig fram under täcke. Det är 

Så varmt här. Med livet varmt och bultande. 

 

Som om stenar gassande i solen ännu värmer hennes 

Ben. De som dinglade i bäcken. Som om spegelbilden 

vaktade bevarat. Delar av den värld hon drömde. 

 

Kvinnan utan mannen. Ett kapitel lika mycket om 

Den andre. 

 

 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-19 12:54



Bookmark and Share


  ULJO
Fint
2017-04-19
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP