Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trots allt

om något av mig
finns i en annan dimension
svävande
längtande

så rör sig
vissa jag-fragment
in mot din tillvaro
- den som är en blandning
av smått och stort
av vardags-konfetti på jobbet
av söndagsutflykter med familjen

där virvlar jag in
kryper ner i din mungipa
smeker din ena kind
klättrar på din näsrygg
gungar i din pannlugg

så bor mina partiklar
länge, länge

vi är äntligen tillsammans
- trots allt




Fri vers (Fri form) av Margareta Wersäll
Läst 331 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-04-19 13:35



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
En helt underbar ton av kärlek och ömhet i fina metaforer. Kärleken behöver inga yviga ord. I det lilla vardagliga finns den och lever sitt bästa liv.
2017-04-19

  Ingrid Trolle
En mycket vacker och
berörande dikt, som du
här har låtit oss ta del
av. Ändra ingenting!
Tack!
2017-04-19

    ej medlem längre
Förlåt men nu kommenterar jag bara en bit av din text..
Jag tycker mycket mycket om tredje och fjärde stycket. Tycker det funkar som en text själv nästan. Ömsint och väldigt målande kärleksfullt. De talar mycket för sig själv. Förtjänar att bli en egen liten dikt då de talar så starkt. Och lämnar mycket till läsaren. Aldrig fel i mina ögon. Men en smaksak såklart!

Känns som de första styckena och slutet inte behövs utan mest förklarar.

Känns genomarbetat och genomtänkt.
Varmt! Snyggt!
2017-04-19

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text som slår an en känslosträng i mitt inre!
2017-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Margareta Wersäll
Margareta Wersäll