Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Life 4

Det är en vårhelg i stugan. Vi träffas. Och äter lite ägg tillsammans. Åker norrut och letar efter fler bland weymouthtallarna. Precis som vi äldre gjorde som små. När fågeln gjort spår vid vattnet. Eller farmor och farfar. Som nu får några stenar vi plockar. Det är kallt och blåser detta år. Vi hinner leka i den nya lådan. Spelar frisbee och boll. Men mest inomhus. Ni rör på er från morgon till kväll. Behöver knappt hålla er längre. Energin kräver mycket mat. Målar och läser sagor. Ibland vill ni upp. Kolla in världen. Som rymdfarare.




Fri vers av DavidM VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-04-19 13:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bravo!!!
2017-04-26

  Ric
Finstämt, personligt och vackert, och slutet sitter bara helt perfekt i sin värme. Jag drar på smilbanden och tackar :)
2017-04-21

  Mow Dean VIP
fin bilder som målas.
äventyr och minnen.
tack för att du delar och inspirerar.
2017-04-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Livets bilder, väl målade med ord. I din korta text, med sparsmakade ord, läser jag en hel historia om livet.
2017-04-19

    ej medlem längre
Det är som att försiktigt bläddra i nån annans fotoalbum och begrunda alla bilderna. Vackra och klara bilder ur livet.
2017-04-19

    jaybird
Uppskattar den raka berättarstilen, ffa i inledningen:

"Det är en vårhelg i stugan. Vi träffas. Och äter lite ägg tillsammans. Åker norrut och letar efter fler bland weymouthtallarna. Precis som vi äldre gjorde som små. När fågeln gjort spår vid vattnet."

Kommer osökt in på den amerikanska författaren Richard Fords lockande meningsbyggnad.
2017-04-19
  > Nästa text
< Föregående

DavidM
DavidM VIP