Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NAVIGARE NECESSE EST - tanka

En armada gäss

seglar fram på stilla sjö

ockuperar vik

alla fiender körs bort

ett mindre krig utkämpas




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-04-19 16:44



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är inte bara människorna som slåss om utrymmet...bra tanka...
2017-04-22

    Dan Myrbeck
Jag gissar det var ryska gäss..
2017-04-20

  Anya VIP
Jaa fåglars värld kan vara riktigt tuff. Bra fångat här. Tycker om hur du jobbar med krigiskheten (heter det så)....gillar ordet armada.
2017-04-20

  DavidM VIP
Raderna tar mig sjön där jag kan höra ljuden från fåglarna. Väl skrivet.
2017-04-20

  M.Eta
I djurens värld är det väl lite av " vi var här först " kanske. Fin tanka!
2017-04-19

    ej medlem längre
Mycket bra nedtecknad iakttagelse. Påminner ju mycket om mänskligt beteende...
2017-04-19

  Onomatoprofet VIP
Koreahalvön?
2017-04-19

    ej medlem längre
En målande och vacker bild utgör dina ord.
2017-04-19

  Larz Gustafsson VIP
Errare humanum est
(r):are är också människor.

Skämt åsido, så har flyttfåglarnas sträck inspirerad mig åtskilliga gånger.
2017-04-19

    jaybird
Raderna navigerar
mot nödvändigheten
att välja sina strider
annars undergång.

Tjusigt panorerat.
2017-04-19

  ULJO
Väldigt berörande skrivet
2017-04-19

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra Tanka från djurens värld som påminner om människans!
2017-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP