Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömbild

Mjuka händerna
Berör, klappar, smeker ömt
Njutningsfylld kvällsstund




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-19 17:33



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fin drömbild!
2017-04-20

    ej medlem längre
Mjuk och sinnlig haiku.
2017-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén