Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT ENKELT MEN SANT VITTNESBÖRD


frid mot alla odds
jag har upplevt den, min vän
frid mot alla odds
verklig frid från himmelen
nere i en dal
och på höjden likaså
innerst inne känner jag
verklig frid ändå

tack för att Du bär
över vredgat hav och djup
bär mig i Din famn
över minfält, över stup
tack för att Du är
Den Du säger att Du är
tack för att Du gav mig
en framtid nu och här


LARZ GUSTAFSSON 19/4 2017





Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 299 gånger
Publicerad 2017-04-19 17:45



Bookmark and Share


  annika o sonntag
Fridfullt och förtröstansfullt...fint...
2017-04-22

  Michaela Dutius
Enkelt - ja - men fantastiskt stort.
Tack!
2017-04-21

    ej medlem längre
Fin text om frid som går på djupet!
2017-04-19

  objekt3
tack är ett vackert ord
2017-04-19

  Niliboy
Det är gott!
2017-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP