Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här är en sångtext (eller dikt, jag minns inte) jag skrev för många år sedan. Den hade fallit i glömska och återfanns i en mapp med massa gamla texter. Jag misstänker att den är skriven 2010, men jag är inte säker.


Holy war in search of light

You weren't supposed to leave me
Not now, not ever

You entered majestically into my life
You left me yearning
Desperately burning

Been waiting impatiently in line
After all eternity you were mine
A love not even God can decline

In my past,
a hundred years of sorrow
a love in a heart so hollow
a never-ending journey in your shadow

In my present,
a need for your infinite sight
a look at you, you shine so bright
a tough struggle and a fight
a holy war in search for light

In my future,
a feeling close and growing old
a touching warmth outside of cold
a love as winning price for being bold




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Nico Zasha Kroik
Läst 363 gånger
Publicerad 2017-04-24 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nico Zasha Kroik
Nico Zasha Kroik